20 C
Chișinău
sâmbătă, 1 octombrie, 2022

Alexandru Slusari: „Răspunsul societăţii la toate acţiunile guvernării trebuie să fie manifestat printr-un protest masiv”

Must read

Comentarii recente

slusari-alexandruRăspunsul societăţii la toate acţiunile guvernării trebuie să fie manifestat printr-un protest masiv împotriva dictaturii, hoţiei, corupţiei şi sărăciei. Declaraţia aparţine vicepreşedintelui Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari.

În acest context, Alexandru Slusari a enunţat câteva din aşa-zile „reforme” ale guvernării.

„Au pus miliarde furate de la cetăţeni tot pe umerele acestora cu achitarea sumei aproape duble, iar Shor, Candu, Leancă, Draguţan s.a., care juridic răspund pentru acest jaf, se află în libertate. Nu a fost întors deocamdată niciun bănuţ furat. Au promis majorarea pensiilor cu 37 %, dar nu au efectuat nici indexarea pentru toţi pensionarii. Au ridicat toate amenzile nejustificat de câteva ori. Au promis reformele în domeniul sănătăţii, însă deocamdată au majorat drastic tarifele la serviciile medicale”, a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook.

„Au promis că în septembrie 2016 va fi redus numărul de ministere şi agenţii, însă nici până în prezent reforma Guvernului nu a început. Au promis reforma justiţiei, dar avem doar represiunile politice, justiţia selectivă şi procesele închise. Actualmente, în loc de a implementa reforme în interesul cetăţenilor, Plahotniuc cu acoliţii săi aruncă acuma zeci de milioane de euro pentru spălarea creierelor oamenilor cu sistemul uninominal, care este menit să conserveze sistemul statului capturat în Moldova şi să legifereze dictatura unui mafiot”, a adăugat vicepreşedintele Platformei DA.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri