-3.8 C
Chișinău
vineri, 3 februarie, 2023

Al vostru… Plahotniuc!

Must read

Comentarii recente

plahotniuc pontaPentru cei care mai aveau dubii cu privire la apartenenţa buzunarelor şi independenţă, al vostru Vlad Plahotniuc a risipit, cu fineţe de mare maestru în scenarii de culise, ultimele urme de îndoială referitor la cine comandă parada în RîMî!

Timp de o săptămână înainte de eveniment, moldovenii din Basarabia au fost informaţi periodic despre vizita premierului român de ziua independenţei noastre. Comunicatele oficiale au fost foarte exhaustive referitor la programul vizitei înaltului oaspete. Din aceste comunicate am înţeles că după binecuvântarea lui Ştefan cel Mare, premierul român se va întâlni cu primele! persoane din stat: prim-ministrul Valeriu Streleţ, preşedintele Parlamentului Andrian Candu şi preşedintele RM Nicolae Timofti. Am putut aprecia transparenţa decizională a protocolului naţional şi ştiam cu exactitate de minut şi persoană cu cine şi când va da mâna premierul român.

Surpriza, ca orice surpriză, nu s-a lăsat însă mult aşteptată. Aflăm, la câteva minute, dintr-o ştire aproape inocentă, de pe un sait de altă culoare, că premierul român s-a întâlnit în cadrul vizitei oficiale cu … prim-vicepreşedintele PDM Vlad Plahotniuc!

Înainte să se vadă cu preşedintele RM sau în locul lui?

Aşa cum se ştie cât de meticulos este protocolul şi paza de stat în privinţa fiecărui minut, a fiecărui obraz care se perindă prin faţa înalţilor oaspeţi, ne întrebăm cu vădită nedumerire, de câtă putere şi de ce fel de putere a fost nevoie ca să se deturneze ditamai vizită oficială pe la Edelweissul Plahotniucului???

Ne-a dat cu tifla şi mai ales LE-a dat cu tifla la toţi şi de data asta!!! La toţi! Lui Filat, în primul rând, dar şi lui Streleţ, Timofti, Lupu, Ghimpu şi compania!

La ce bun îi trebuie omului funcţie în stat? El, dacă vrea, se întâlneşte când vrea cu prim miniştri şi cu preşedinţi… el, dacă vrea, chiar îi poate înlocui. El, pur şi simplu, nu vrea, încă…

Cum am spus, cu îndependenţa, tovarăşi, al vostru, Vlad Plahotniuc.

Tatiana Potîng

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri