8.2 C
Chișinău
marți, 28 martie, 2023

Zis și făcut. Comuniștii au înregistrat azi moțiunea de cenzură

Must read

Comentarii recente

imagesGuvernul Leancă este amenințat. Astăzi, în plenul Parlamentului, comuniștii au propus o moțiune de cenzură de acordare a votului de neîncredere actualului Guvern. Opoziția acuză Legislativul de corupție și subminarea securității economice.

„Statul de drept și corupția sunt incompatibile, iar în această situație Guvernul Leancă și statul de drept sunt incompatibile. Persoanele aflate în funcții publice trebuie să demisioneze. Chiar dacă miniștrii Guvernului actual vorbesc despre lupta cu corupția, despre integrare europeană, atunci ultimele lor acțiuni arată că totul este un paravan pentru furturile lor. După cedarea Băncii de Economii și concesionarea Aeroportului, Guvernul Leancă a pierdut dreptul moral de a realiza politica internă și externă a statului. Astfel, Guvernul urmează să fie demis prin acordarea votului de neîncredere din partea Parlamentului”, a declarat deputatul comunist Galina Balmoș.

Conform regulamentului, moțiunea de cenzură va fi supusă dezbaterii săptămîna viitoare. Astfel, joi, deputații din Parlament vor examina inițiativa comuniștilor.

 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri