8.2 C
Chișinău
luni, 27 martie, 2023

Zilele Chișinăului, la Piatra Neamț. Ce program îi așteaptă pe vizitatori

Must read

Comentarii recente

Patrimoniul cultural și imaginea orașului Chișinăului vor fi valorificate în orașul Piatra Neamț din România, unde în perioada 2-4 septembrie are loc Festivalul „Neamț Art Festival” și „Zilele Chișinăului la Piatra Neamț”. Timp de trei zile, locuitorii din Piatra Neamț vor avea parte de mai multe concerte prezentate de talentații artiști de la Chișinău.

Evenimentele sunt organizate de către Primăria municipiului Chișinău, în parteneriat cu Consiliul Piatra Neamț, transmite IPN.

În prima zi de festival, la Muzeul județean din Piatra Neamț va avea loc vernisarea expoziției de pictură a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din Republica Moldova, coordonator Simion Zamșa, artist plastic, profesor universitar la Universitatea Pedagogică de Stat ,,Ion Creangă”. Seara, în Piața Libertății, Vali Boghean Band va prezenta un program de muzică Jazz Fusion.

În cea de-a doua zi a festivalului,  în Piața Libertății din Piatra Neamț, Orchestra municipală de cameră ,,Camerata Chișinău”, în frunte cu maestrul Mihai Amihalachioaie, va prezenta un concert  de muzică academică pop-rock. În recital: trupa,, Brio Sonores”, Mariana Bulicanu și Aliona Triboi.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri