9.7 C
Chișinău
luni, 29 noiembrie, 2021

Voronin critică declarațiile oficialilor europeni

Must read

Comentarii recente

vladimir-voronin-pcrmLiderul comuniștilor dă replica criticilor făcute de demnitarii europeni. Potrivit lui, anume după ce s-au votat mai multe proiecte de legi împreună cu PLDM, europenii s-au năpustit cu o avalanșă de declarații. Vladimir Voronin explică necesitatea acestor legi în Republica Moldova.

„Două partide cu viziuni ideologice şi politice diametral opuse au decis să restabilească în Moldova regulile de joc democratice: să restabilească sistemul electoral care a funcţionat timp de 20 de ani, să rupă Curtea Constituţională din schemele corupte, să o impună să judece după lege şi nu după legea dolarului, să creeze condiţii pentru alegeri libere şi democratice, anulând orice şanse pentru oligarhi de a cumpăra voturile alegătorilor”, a declarat Vladimir Voronin în cadrul unei conferințe de presă.

Comunistul remarcă că „declarațiile isterice ale Strasbourg-ului și Bruxelle-ului” sunt mai puțin relevante, întrucît „pe noi ne interesează în primul rând opinia cetăţenilor din ţara noastră”, a conchis sursa.

Amintim că la ședința Parlamentului din 3 mai, PLDM și PCRM au votat pentru creșterea pragului electoral, revizuirea legii privind sistemul electoral mixt și revocarea din funcție a Procurorului General.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri