-0 C
Chișinău
joi, 1 decembrie, 2022

Vor negocia cu Vlad Filat de dragul promisiunilor făcute electoratului

Must read

Comentarii recente

130756 Noi vom negocia cu Vlad Filat, noi nu vrem sa ne tradăm electoratul”. Declarația aparține deputatei Ana Guțu, făcută aseară în cadrul unei emisiuni la Pro TV. Grupul reformator a specificat că  nu vor merge în opoziție.

“Noi nu vom respinge negocierile. Noi ne vom întîlni, vom avea întrebări, condiții. Noi vrem neaducerea comuniștilor la putere. Vom discuta tot ce ține de structura Guvernului. Ideea negocierii noi nu am negat-o. Aceasta idee a negocierii care a fost respinsă de Mihai Ghimpu a fost enunțată ad-hoc, nu am luat decizia în partid”, a remarcat Ion Hadîrcă.

De aceeași părere este și Ana Guțu, care susține că Partidul Liberal nu s-a destrămat și își păstrează componența pe care au votat-o alegătorii. „PL nu s-a predat acestui joc cu PCRM. Noi vom negocia cu Vlad Filat, noi nu vrem să ne trădam electoratul. Cu ce ocazie PL trebuie să ofere pe tavă proiectele pe care noi le-am elaborat în domeniul drumurilor, mediului etc. Nu putem merge în opoziție”, spune Ana Guțu.

Replica lui Vitalie Marinuță precum că Partidul Liberal nu depinde de Partidul Democrat și au propriul electorat a fost susținută de Ana Guțu. Aceasta a remarcat că “PD nu este încarnarea virtuții în politicul moldovenesc. PL trebuie să aibă propria față”.

În cadrul emisiunii s-a specificat că în ultimul timp, Mihai Ghimpu lua hotărîri de unul singur, chiar și refuzul de a vota candidatura lui Vlad Filat la funcția de prim-ministru.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri