-1.7 C
Chișinău
marți, 31 ianuarie, 2023

Vladislav Gribincea confirmă autenticitatea probelor făcute publice de Stoianoglo și își cere scuze de la „blondul de pe Mateevici”

Must read

Comentarii recente

Președintele Centrului de Resurse Juridice din Moldova, Vladislav Gribincea, i-a cerut scuze de la fostului ambasador SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, pentru că l-a numit într-o discuție privată cu fostul șef de la anticorupție, Viorel Morari, „blondul de pe Mateevici”. Comunicarea dintre cei doi a fost făcută publică de către procurorul general suspendat, Alexandru Stoianoglo.    

Vladislav Gribincea a scris pe pagina sa de Facebook că nu a fost și nu este rasist. El susține că „nu tolerează rasismul sau orice altă formă de discriminare” la fel ca Centrul de Resurse Juridice din Moldova, organizație pe care o conduce.

„Nu aveam nici cea mai mică intenție să ofensez sau să discriminez pe cineva. Atunci când domnul Stoianoglo m-a citat, am înțeles că am folosit o expresie rasistă. Și nici faptul că era vorba de o corespondență privată, nici că ea a fost prezentată manipulator și cu încălcarea legii nu pot fi o scuză pentru enunțul pe care l-am folosit, indiferent în raport cu cine este folosit!”, a scris el.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri