14.4 C
Chișinău
joi, 26 mai, 2022

Vladimir Zelenski a discutat telefonic cu președintele Klaus Iohannis: Vom avea grijă de toți cetățenii ucraineni care ajung în România

Must read

Comentarii recente

Vladimir Zelenski a discutat telefonic cu președintele Klaus Iohannis și cu președinta Slovaciei, Zuzana Caputova și a mulțumit celor doi lideri pentru sprijinul oferit poporului ucrainean după invazia rușilor.

Klaus Iohannis l-a asigurat pe președintele ucrainean de tot sprijinul României, transmite digi24.ro.

Printre temele de discuție între lideri s-au numărat crimele de război ale armatei lui Putin, dar și procesul de integrare europeană a Ucrainei. 

„Continuăm discuțiile cu partenerii internaționali. I-am informat pe președinta Zuzana Caputova și pe președintele Klaus Iohannis legat de contracararea agresiunii ruse, crimele de război ruse, mai ales asupra civililor și le-am mulțumit pentru sprijinul acordat poporului ucrainean. Am discutat și de drumul nostru spre Uniunea Europeană”, a scris președintele Zelenski pe Twitter.

„Tocmai am avut o conversație telefonică cu președintele Zelenski. L-am asigurat de întreg sprijinul României pentru Ucraina și la nivel bilateral și în interiorul UE. Centrul umanitar din Suceava a început deja să trimită primele ajutoare. Vom avea grijă de toți cetățenii ucraineni care ajung în România”, a transmis și președintele Klaus Iohannis.

digi24.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri