-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Vlad Țurcanu a fost numit în funcția de director general al companiei ”Teleradio-Moldova”

Must read

Comentarii recente

Vlad Țurcanu a fost numit astăzi în funcția de director general al furnizorului public național de servicii media, compania ”Teleradio-Moldova”, pe un termen de șapte ani. Proiectul de hotărâre în acest sens a fost votat de 58 de deputați.

Vlad Țurcanu este licențiat în jurnalism și științe ale comunicării. Acesta a activat la Radio Moldova, Radio Europa Liberă și a fost membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului. 

În perioada 2012-2016 a fost purtător de cuvânt și consilier pentru comunicare al președintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti. În anul 2014, a primit distincția Ordinul Gloria Muncii, acordat de președintele Republicii Moldova.

În ianuarie–noiembrie 2020 a fost prim-vicepreședintele Partidului Unității Naționale al Republicii Moldova (PUN).

După numire, Vlad Țurcanu scris pe pagina sa de facebook:

„Îi asigur pe toți actorii politici de faptul că vor avea la radioteleviziunea publică o reprezentare corectă, corespunzătoare anvergurii și poziției lor în societate. Îi înștiințez pe toți cetățenii că practicile părtinitoare și partizane din Dealul Schinoasei vor înceta, făcând loc unor standarde profesionale recunoscute în lumea civilizată, astfel încât această instituție să-și recapete bunul nume de odinioară.

De asemenea, cu sprijinul autorităților și al partenerilor internaționali, vom încerca să scoatem „Teleradio-Moldova” și din paragina materială în care se găsește, în ideea de a-i imprima un aspect modern. Angajații de la Radio Moldova și Moldova 1 merită condiții decente de lucru, pentru a putea, la rândul lor, să furnizeze publicului emisiuni de calitate. Transformările structurale pe care le avem în vedere au menirea să reconfigureze din temelii această instituție, ca să poată răspunde așteptărilor pe care le are societatea. În definitiv, prin eforturi comune, „Teleradio-Moldova” are șansa să devină o platformă mediatică atractivă atât pentru profesioniștii din domeniu, cât și pentru ascultători și telespectatori.”

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri