3.9 C
Chișinău
vineri, 9 decembrie, 2022

Vlad Filat nu îşi va prezenta mâine demisia în Parlament

Must read

Comentarii recente

filat_adevarul_roMembrii PLDM s-au întrunit de dimineaţă într-o şedinţă la sediul partidului pentru a decide acţiunile fracţiunii la şedinţa de mine a Parlamentului.

Liderul fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ, a declarat că Vlad Filat nu-şi va prezenta mâine demisia în Parlament, iar cei care vor alegeri anticipate n-au decât să-şi asume declanşarea acestora. Totodată, Streleţ a mai adăugat că “Vlad Filat şi-a exercitat cu demnitate mandatul”.

PLDM insistă în continuare asupra semnării unui nou acord şi spune că ar fi normal ca votul privind moţiunea de cenzură să fie unul deschis.

Mâine, PLDM va convoca în şedinţă partidele din fosta Alianţă, iar înainte de şedinţa Parlamentului va susţine un briefing de presă.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Tare bine a fi Filat sa se schimbe cu Leanca cu locurile. Dar asa o sa se bata ca tapii cap de cap toti liderrii AIE, pana sor scufunda cu totii de pe aceasta barca. Ei dar vorba cei tot ce nu sar face se face inspre bine, poate in sfirsit vor veni si acei demni de a guverna cu adevarat, ca de aistea ca si de cei ce au mai fost – mii greata deacum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri