-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Vlad Filat, de Ziua României: „Astăzi, România reprezintă cel mai important pol de stabilitate și un exportator de securitate și democrație”

Must read

Comentarii recente

Fostul premier, Vlad Filat, a venit cu un mesaj de felicitare de Ziua României, în care spune că ” pentru Republica Moldova, România reprezintă nu doar un stat cu aceiași identitate și comunitate cultural istorică, ci mai ales un sprijin pe care cetățenii noștri l-au simțit din plin de fiecare dată când a fost nevoie.”

„Au trecut 103 ani de când România acoperea cu același tricolor toate provinciile istorice devenind un stat deplin unitar și toți românii se simțeau acasă după secole de înstrăinare.

Astăzi, România este țară membru cu drepturi depline al UE și NATO și într-o regiune zguduită de insecuritate reprezintă cel mai important pol de stabilitate și un exportator de securitate și democrație.

A fost un drum greu, cu reforme și sacrificii dureroase, dar astăzi cetățenii României se bucură de stabilitate, securitate și prosperitate. Pentru Republica Moldova, România reprezintă nu doar un stat cu aceiași identitate și comunitate cultural istorică, ci mai ales un sprijin pe care cetățenii noștri l-au simțit din plin de fiecare dată când a fost nevoie,” a scris fostul premier pe rețelele de socializare.

Republica Moldova are nevoie de România pentru că și noi suntem România!Mulțumim România! La mulți ani tuturor românilor!

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri