-0.6 C
Chișinău
joi, 1 decembrie, 2022

Viorel Chetraru nu va mai fi invitat la ședințele de Guvern

Must read

Comentarii recente

Viorel_Chetraru„Viorel Chetraru nu va mai fi invitat la ședințele Guvernului, dar și alte întruniri organizate de Executiv, până când instituția pe care o va conduce nu va reveni în legalitate. Este decizia mea”, a declarat premierul Vlad Filat după ședința Guvernului de azi.

Declarația a fost făcută după ce Centrul Național Anticorupție a anunțat că Viorel Chetraru a fost anunțat ieri, telefonic, de către Secretariatul General al Guvernului că începând de astăzi prezența sa sau a altui reprezentant al CNA la ședințele Guvernului nu mai este necesară. „Ne exprimăm speranța că decizia de a interzice participarea reprezentanților Centrului la ședința Guvernului, pentru prima dată de la instalarea actualului Executiv, este o simplă coincidență și nu reprezintă încă o tentativă de intimidare la adresa CNA”, se mai spune în comunicatul CNA.

Premierul Filat a fost chiar ironic, spunând că există o inițiativă din partea colegilor din PD care prevede schimbarea denumirii instituției din Centrul Național Anticorupție în Centrul Național Anti Filat.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri