0.2 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Video/Reținuți pe urme fierbinți de către Polițiști și Procurori, pentru atac tâlhăresc și furturi din locuințe

Must read

Comentarii recente

O grupare infracțională, a fost documentată și reținută pe urme fierbinți de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Botanica de comun cu polițiștii din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chişinău sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Botanica, pentru săvârșirea furturilor din locuințe și a unui atac tâlhăresc. Aceștia s-au dovedit a fi doi bărbați cu vârstele cuprinse între 31 şi 47 de ani, originari din capitală, anterior judecați pe cazuri analogice, comunică Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău

Activitatea camuflată şi bine organizată a fost monitorizată de angajații poliției pe parcursul lunilor august-septembrie, perioadă în care s-au acumulat probe concludente ce ar demonstra complicitatea suspecților în comiterea a cel puțin 5 cazuri de furturi din locuințe și un caz de atac tâlhăresc, care au fost comise pe teritoriul mun. Chișinău. 

Suspecții identificau locuințele în care se aflau bunuri de preț și urmăreau după ea câteva zile. După ce proprietarii plecau de acasă aceștia prin culegere de chei intrau și sustrăgeau bunurile de preț ( bijuterii din aur, argint, mijloace bănești și tehnică).

Prejudiciul cauzat părților vătămate se ridică la 500 000 mii de lei.

Acțiunile infractorilor au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în incinta blocurilor de locuit cât și din preajma lor.

Suspecții au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt și tâlhărie. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă  închisoare  de la 4 la 10 ani.

Polițiștii continuă acțiunile speciale de investigație și urmărire penală, pentru documentarea figuranților în comiterea infracțiunilor și stabilirea altor persoane implicate în activitatea infracțională.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri