-0.8 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

(VIDEO) Procuratura Anticorupţie a solicitat mandat de arestare pe numele şefului oficiului Ciocana al Procuraturii Chişinău, Igor Popa

Must read

Comentarii recente

Procuratura Anticorupţie a solicitat mandat de arestare pe numele şefului oficiului Ciocana al Procuraturii Chişinău, Igor Popa, învinuit de îmbogăţire ilicită. Decizia urmează să fie luată, joi, de către Judecătoria Chişinău.

Igor Popa a fost reţinut luni, 9 noiembrie, după ce procurorii au descins cu percheziţii în apartamentul de lux, biroul şi automobilul de serviciu.

De la domiciliul şi din biroul procurorului au fost ridicate documente şi tehnică de calcul. În timp sr se efectuau percheziţiile în automobilul de serviciu, un trecător la huiduit pe Popa. Acesta l-a acuzat pe procuror că nu a luat atitudine în legătură cu plângerile sale asupra poliţiştilor care i-ar fi sechestrat nejustificat automobilul.

Procuratura Anticorupţie a pornit dosarul penal pe numele lui Igor Popa în baza unei investigaţii jurnalistice pe portalul Anticorupţie.md despre locuinţa sa de lux dintr-un bloc select din Chişinău. După publicarea anchetei, Ala Popa, soţia lui Igor Popa cu care se află în divorţ oficial, a dat în judecată Centrul de Investigaţii Jurnalistice.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri