16.1 C
Chișinău
luni, septembrie 27, 2021

(VIDEO) Năstase: „Dodon, cea mai bună afacere a lui Plahotniuc”. Slusari: „Râd și copiii de el”

Must read

Comentarii recente

Președintele Igor Dodon este „cea mai bună afacere” a oligarhului Vladimir Plahotniuc, susține președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase. În același context, vicepreședintele partidului, Alexandru Slusari, a declarat că „râd până și copiii” de șeful statului din cauza promisiunilor pe care acesta le-a făcut, fără a le îndeplini.

Vineri, în cadrul unei conferințe de presă, Alexandru Slusari a ținut să-i „transmită salutări” lui Dodon, după ce acesta promisese 25 de secții de votare pentru diaspora și stânga Nistrului, ca până la urmă să se ajungă la doar 5.

„Deja copii în grădiniță râd de promisiunile lui. A devenit ridicol. Toată lumea înțelege că cuvântul lui niciun ban nu valorează”, a declarat Slusari.

Pe de altă parte, Andrei Năstase a afirmat că „ar costa ceva”, declarând că Dodon ar fi luat bani pentru protestele din 2015, de la Plahotniuc.

„Cea mai bună afacere a lui Plahotniuc de până acum rămâne a fi Igor Dodon. Nicio afacere mai profitabilă nu a avut acest individ decât afacerea Dodon”, a declarat Năstase.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. DODON ÎL INVITĂ PE IOHANIS LA CHIȘINĂU

    Nu-l stimez pe așa numitul expert, omul giruetă Anatol Țăranu, dar în cazul de față dl Tăranu are dreptate. Pur și simplu dl Klaus Iohanis n-are dreptul să se întâlnească cu fanariotul Dodon. Dodon a atacat de foarte multe ori România și totdeauna neîntemeiat. Dar cel mai tare Dodon a jignit România, întreg poporul român și pe noi românii basarabeni, atunci când a spus că regretă foarte mult că în anul 1812 imperiul țarist n-a ocupat întreaga Moldovă, adică până la Siret. Mai mulți compatrioți, atunci l-au înjurat copios pe
    fanariot. Adică SPURCĂCIUNE, ai fi vrut să-i călărească rușii și pe ei, să-i rusifice și pe ei, să-i trimită în surghiunuri și pe ei, mai apoi să-i împuște și să-i omoare de foame apoi banditul Stalin și pe ei… Pentru aceste cuvinte fanariotul nu poate fi iertat niciodată! Mai devreme sau mai târziu basarabenii se vor dezmetici și-l vor pedepsi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri