26.1 C
Chișinău
marți, 28 iunie, 2022

VIDEO Incident la o întrunire a Platformei DA: Un grup de indivizi agresivi, în frunte cu un membru PD, a dat buzna la şedinţă

Must read

Comentarii recente

Incident la o conferinţă a Organizaţiei Teritoriale Ungheni a Platformei Demnitate şi Adevăr. La şedinţa festivă cu ocazia împlinirii a doi ani de la fondarea structurii, membrii formaţiunii s-au pomenit la uşă cu un grup de indivizi despre care spun că sunt dubioşi. Printre aceştia, un membru al Partidului Democrat. Întâmplarea neaşteptată nu a putut însă zădărnici buna desfăşurare a reuniunii. 

Întrunirea reprezentanţilor Platformei Demnitate şi Adevăr a avut loc la Primăria Ungheni. La conferinţă au participat 64 de delegaţi din structurile locale, secretarul general Chiril Moţpan şi 20 de simpatizanţi ai formaţiunii.

Potrivit unui comunicat de presă al Platformei Demnitate şi Adevăr, înainte de începerea evenimentului, în holul instituţiei a apărut un grup de cetăţeni agresivi, în frunte cu şeful Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, membrul PD, Petru Gherasimov, care insista să intre în sală. Asta deşi şedinţa era doar pentru membrii Platformei Demnitate şi Adevăr. Preşedintele Organizaţiei Ungheni a Platformei Demnitate şi Adevăr, Gheorghe Petic, le-a cerut să plece, însă Gherasimov a spus că el şi însoţitorii săi îi vor aştepta pe participanţii la eveniment în hol.

Platforma Demnitate şi Adevăr califică acest comportament drept unul banditesc. Gheorghe Petic mai spune că la vreo jumătate de oră de la începerea conferinţei, persoanele cu pricina au plecat.

Despre Petru Gherasimov presa a scris anterior că a fost în vizorul CNA pentru luare de mită. Conducerea Platformei Demnitate şi Adevăr mai declară că asemenea acţiuni, pe care le califică drept intimidări, au avut loc şi în trecut, dar în ciuda acestora, structurile teritoriale ale formaţiunii au continuat să se consolideze.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri