-1.2 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Victor Ponta: Republica Moldova rămîne o prioritate pentru România

Must read

Comentarii recente

ponta2Premierul României, Victor Ponta a declarat la Vilnius că țara sa are mari așteptări de la Summit-ul din noiembrie în ceea ce privește viitorul European al Republicii Moldova.

„România şi eu, Guvernul meu, avem mari aşteptări de la Sumitt-ul de la Vilnius în ceea ce priveşte o decizie a UE în legătură cu Republica Moldova, care este o prioritate pentru România. Avem, din punct de vedere istoric, foarte multe legături şi sentimente pozitive faţă de această regiune, o relaţie culturală şi economică trainică şi suntem un important promotor al Pactului european pentru Republica Moldova. Suntem foarte încrezători că sub preşedinţia lituaniană, Uniunea Europeană va adopta cu foarte mult curaj o decizie în legătură cu acest parteneriat şi cel mai important pentru România este vorba despre integrarea europeană a Republicii Moldova”, a menționat Victor Ponta la Vilnius.

Precizăm că Republica Moldova a finalizat negocierile privind parafarea Acordului de Liber Schimb, care va avea loc în noiembrie, la Vilnius.

 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri