7.2 C
Chișinău
sâmbătă, 4 decembrie, 2021

Vicepremierul Nicu Popescu a semnat protocolul Acordului Interbus la Bruxelles

Must read

Comentarii recente

În cadrul vizitei în capitala Belgiei, viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a semnat protocolul Acordului privind transportul internațional ocazional de călători cu autocare și autobuze.

„Pentru pasagerii noștri, acest document – care se referă la serviciile internaționale de transport de călători cu autocarul și autobuzul – asigură un grad înalt de armonizare a condițiilor tehnice aplicabile mijloacelor de transport care prestează servicii internaționale ocazionale pe teritoriul Europei”, a declarat ministrul, transmite Știri.md.

De menționat că, noul protocol semnat, în concordanță cu prevederile Acordului de Asociere, oferă oportunitatea transportatorilor din țara noastră de a avea posibilitatea încheierii acordurilor de parteneriat cu reprezentanții companiilor de transport din statele de destinație.

Reamintim că, astăzi, este în desfășurare cea de-a 6-a reuniune a Consiliului de Asociere Uniunea Europeană – Republica Moldova, co-prezidată de Natalia Gavrilița, prim-ministra Republicii Moldova, și Josep Borrell, Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate.

știri.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri