10.2 C
Chișinău
marți, septembrie 21, 2021

Viața de lux a așa-zisului coordonator al jafului bancar. Cum se afișează Serghei Iaralov pe rețelele de socializare

Must read

Comentarii recente

iaralovNumele lui Serghei Iaralov se vehiculează tot mai des în spațiul public, în ultima perioadă.

Dacă anterior, presa scria că Serghei Iaralov ar fi „omul lui Plahotniuc”, în prezent, tot mai multe voci spun că, de fapt, Iaralov ar fi coordonatorul jafului miliardului din sistemul bancar sau „cel care a venit cu ideea schemei”.

Cel puțin, despre asta au anunțat fostul şef-adjunct al Serviciului prevenire şi combatere a spălării banilor din cadrul CNA, Mihail Gofman, dar și fostul şef al Secţiei prevenirea spălării banilor şi monitorizarea tranzacţiilor în cadrul Băncii Sociale, Sergiu Sagaidac.

Numele lui Iaralov a fost pronunțat și de fostul premier Vlad Filat, în luare sa de cuvânt de la tribuna Parlamentului, de pe 15 octombrie 2015 când a fost reținut, dar și de fostul premier Ion Sturza.

Despre Serghei Iaralov știm că este unul dintre milionarii ţării. Jurnal TV a scris că el deţine acţiuni în valoare de 3,4 milioane de dolari la compania „Propos” şi mai este manager pentru dezvoltare la firma „Boston Soft Design” din Statele Unite.

iaralov3Iaralov nu se afișează în public, iar cel mai des a fost văzut alături de Vladimir Plahotniuc în perioada în care controversatul om de afaceri era deputat.

Totodată, la sfârșitul anului 2015, când PL, PLDM şi PD purtau discuții pentru formarea coaliţiei de guvernare, Serghei Iaralov a fost delegat de PD drept reprezentant al formațiunii, alături de parlamentarii Sergiu Sîrbu şi Dumitru Diacov. Și asta, deși Iaralov nu era deputat, ci doar figura cu numărul 129 în lista Consiliului Politic Naţional al Partidului Democrat.

Din pozele afișate pe rețelele de socializare de soția lui Serghei Iaralov, Olga Iaralova, vedem că acesta duce o viață la care majoritatea moldovenilor nici că ar visa.

Despre Olga Iaralova se mai cunoaște că ar fi prietenă foarte bună cu preşedinta Federaţiei de Tenis din Moldova Marina Tauber, care face parte din anturajul controversatului Ilan Shor.

De menționat este că Marina Tauber figurează în raportul Kroll. Potrivit investigației Kroll, aceasta a luat credite neperformante în valoare de 10 milioane de lei de la Banca de Economii.

Marina Tauber este una din persoanele care au organizat protestul din fața Curții de Apel Chișinău, în susținerea lui Ilan Shor.

Sursa:unimedia.info

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri