-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Veaceslav Ioniță: au fost suficiente doar două mișcări ale rușilor și banii pentru lupta contra monopolului Gazprom au ajuns chiar în conturile Gazprom

Must read

Comentarii recente

„Banii pe care cea mai săracă țară din Europa, în plină criză, i-a alocat din bugetul de stat pentru lupta contra monopolului Gazprom, au ajuns cu succes pe conturile Gazprom. Mulți au uitat, dar banii au fost alocați pentru întărirea securității energetice a Moldovei”, scrie analistul economic Veaceslav Ioniță, într-o postare pe Facebook.

„Pe final de săptămâna trebuie să recunoaștem: rușii au umor. Negru.
Banii pe care cea mai săracă țară din Europa, în plină criză, i-a alocat din bugetul de stat pentru lupta contra monopolului Gazprom, au ajuns cu succes pe conturile Gazprom.

Mulți au uitat, dar banii care au fost alocați din bugetul de stat au fost alocați pentru întărirea securității energetice a Moldovei. S-au spus multe cuvinte frumoase: surse alternative, rezerve strategice, achiziții din Europa și alte litere frumoase. Toate acestea evident îndreptate contra monopolistului Gazprom. Însă au fost suficiente doar două mișcări ale rușilor și prin ironia sorții, acești bani au ajuns chiar în conturile Gazprom.


Ceva timp în urmă, un expert rus a fost întrebat, cum Rusia reușește să-și mențină influența în spațiul ex-sovietic. Răspunsul lui a fost laconic „глупостью и коррумпи́рованностью местных элит””, a meționat analistul economic Veaceslav Ioniță.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri