6 C
Chișinău
miercuri, 1 decembrie, 2021

Vasile Năstase: „Solidarizarea deschisă a judecătorilor din România cu Domnica Manole – o palmă zdravănă dată lui Plahotniuc de justiţia europeană”

Must read

Comentarii recente

vasile nastase jurnal„O palmă zdravănă dată Piticului de către justiţia europeană”. Aşa a calificat jurnalistul Vasile Năstase reacţia jurnaliştilor din România în cazul Domnicăi Manole, care a fost lipsită de imunitate şi va fi cercetată penal pentru decizia pe care a luat-o la mijlocul lunii aprilie curent, când a obligat Comisia Electorală Centrală să organizeze referendumul iniţiat de Platforma Demnitate şi Adevăr. 

„Atacul haitei lui Plahotniuc asupra Domnicăi Manole a generat o solidaritate fără precedent din partea colegilor săi de la Curtea de Apel Chişinău! Da, sunt mai puţini decât ar fi fost normal, dar în realitate, după frica unora, se adăposteşte ura lor fără margini faţă de acest regim infernal. Să contabilizăm şi cele trei voturi de AUR împotriva sistemului parşiv”, a declarat Vasile Năstase, referindu-se la trei judecători ai Consiliului Superior al Magistraturii, care ieri au votat împotriva cercetării penale a magistratei.

„Mai important, poate, este reacţia judecătorilor de la Bucureşti, solidarizarea deschisă cu Domnica Manole. În fapt, este vorba despre o palmă zdravănă dată Piticului de către justiţia europeană”, scrie jurnalistul.

Totodată, Vasile Năstase afirmă că prin acest caz începe prăbuşirea sistemului controlat de oligarhul Plahotniuc. „Prin lacrimile sincere ale magistratei, începe, aşadar, purificarea şi prăbuşirea sistemului diabolic controlat de Păpuşar”, punctează jurnalistul.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri