-0.8 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

Valeriu Saharneanu, deputat PL în perioada 2011 – 2014, anunță că se retrage din politică: Mă văd angajat în proiecte mass-media

Must read

Comentarii recente

Valeriu Saharneanu, deputat a, Partidului Liberal în perioada 2011 – 2014, ulterior, membru în cadrul Partidului Liberal Reformator, anunță pe pagina sa de facebook că se retrage din politică.

„Prieteni, azi mi-am suspendat toate funcțiile ce țin de calitatea membrului de partid și anunț că părăsesc politica. Mă bucur că același privilegiu nu-l are la rândul ei politica: ea nu se poate debarasa de mine în același mod, pentru că profesia de jurnalist, la care revin cu mare, mare bucurie, nu doar că îmi dă dreptul, dar chiar mă obligă să o țin în căpăstru, adică în vizor, și încă foarte din scurt, și încă de la (echi)distanță.

Mă gândesc la un eseu – dare de seamă care să cuprindă zece ani de aflare a mea în politică. În continuare, mă văd angajat în proiecte mass-media; unele trebuie reluate și dezvoltate, altele inițiate. Mulțumesc tuturor prietenilor și colegilor. Multă sănătate”, a scris Saharneanu.

Înainte de activitatea sa politică, a activat în calitate de redactor-șef al mai multor redacții de știri și fondator al mai multor instituții de presă, printre care Europa Nova TV, Nisporeni, Euro TV și Radio Vocea Basarabiei. A fost redactor-șef a Redacției Actualități, programul „Mesager” a Televiziunii Naționale a R.Moldova și președinte al Uniunii Jurnaliștilor din R. Moldova.

În 2009, Valeriu Saharneanu a fost decorat cu Ordinul Republicii de către președintele interimar de atunci al țării, Mihai Ghimpu.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri