1.9 C
Chișinău
marți, 18 ianuarie, 2022

Val Butnaru, răspuns şefului CCA care s-a întrebat dacă Jurnal TV este sau nu înregimentat politic

Must read

Comentarii recente

Directorul Jurnal Trust Media, Val Butnaru, a ţinut să-i ofere un răspuns şefului Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Dragoş Vicol, care s-a întrebat dacă Jurnal TV este un post înregimentat politic.

„Şeful CCA se întreba la Ora Expertizei dacă este sau nu sluga lui Plahotniuc. Linişteşte-te, omule, eşti sluga Plahotniuc. O a doua întrebare pe care o punea sluga lui Plahotniuc: este sau nu este înregimentat politic Jurnal TV? Până a vă răspunde la întrebare, vreau să vi-l prezint pe invitatul Cabinetului de astăzi, candidatul unic al opoziţiei proeuropene şi antioligarhice, Andrei Năstase, preşedintele Platformei DA”, a declarat Val Butnaru aseară, în debutul emisiunii pe care o moderează.

„Aşadar, este sau nu este înregimentat politic Jurnal TV? Este. Regimentul politic al Jurnal TV se numeşte dorinţa de adevăr, de eliberare de sub ocupaţia mafioto-oligarhică. Iată de ce, noi vom sprijini partidele proeuropene, antioligarhice. Iată de ce suntem alături de Platforma DA, de Partidul Acţiune şi Solidaritate şi de alte partide care simt ca şi noi şi vor să cureţe aceste pământ de tot răul care s-a cuibărit în pământul acesta şi în sufletele oamenilor. Dar ceea ce nu ştie sluga lui Plahotniuc este că, în momentul în care Platforma Demnitate şi Adevăr, PAS şi toţi aliaţii în această bătălie vor veni la putere, în secunda doi Jurnal TV se va declara în opoziţie. Asta este menirea unei prese libere şi independente, nu să lustruiască funduri, ci să tragă clopote şi să semnaleze neregulile”, a adăugat directorul Jurnal Trust Media.

Subiectul a fost comentat şi de invitatul emisiunii, Andrei Năstase.

„Vreau să adresez tuturor cetăţenilor o întrebare: ce s-ar fi întâmplat din RM, dacă de la o vreme încoace nu ar fi existat Jurnal TV, dacă nu ar fi fost în opoziţie cu guvernarea? Ar fi fost un dezmăţ atât de mare, încât oamenilor noştri li s-ar fi părut raiul de a avea libertatea să plece din ţara asta. Abia aştept ca o instituţie de presă ca a dvs., ca Ziarul de Gardă, portalul Anticorupţie sau alte posturi TV mai mici vor intra în opoziţie cu forţele autentic proeuropene. Să vină să ne spună „vezi că aici ai greşit”, că „ai promis odată reforma justiţiei, dar ai făcut doar asta”, etc. personal, nu mi-a fost frică niciodată de o opoziţie curată, de o presă curată şi liberă”, a menţionat liderul Platformei DA.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri