-0 C
Chișinău
joi, 1 decembrie, 2022

Unii deputați liberali l-ar putea vota pe Vlad Filat

Must read

Comentarii recente

pageCel puțin un deputat din Partidul Liberal îl va vota pe Vlad Filat. De această părere este președintele partidului, Mihai Ghimpu.  Mai mult decît atît, acesta presupune că se planifică un complot împotriva formațiunii.

„Dispun de informaţia că FSB-ul rusesc, prin intermediul lui Filat, a pătruns în Partidul Liberal. Se organizează un complot împotriva mea. Sigur că este legat de votul pentru Vlad Filat. Sunt câţiva oameni vulnerabili în partid… se discută cu şefii de filiale, încearcă să îi convingă să semneze declaraţii, să părăsească partidul. Bănuiesc despre cine este vorba…. este o doamnă. Mă aşteptam ca ea să voteze, dar nu mă aşteptam să organizeze complot”, a declarat liderul liberalilor într-un interviu pentru Publika TV.

Mihai Ghimpu a făcut referință la Ana Guțu, care, crede el, că n-a fost plătită pentru a da votul lui Vlad Filat, dar a fost amăgită.  „Da, cam aşa este. Îmi pare rău, dar asta este. Nu vorbeşte cu mintea ei şi îmi pare rău că a fost dirijată de altcineva”, spune Ghimpu.

Liberala Ana Guțu deocamdată n-a comentat declarațiile lui Mihai Ghimpu.

Menționăm că Vlad Filat trebuie să adune 51 de mandate pentru a redeveni premier.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

2 COMENTARII

  1. Cu adevărat, Ghimpler este pus pe jar. Dar să vedem motivul! Ghimpu în coaliţie cu unii din PD, cu Lupu, nemaivorbind de boss-ul -Plahotniuc, au reuşit să instaureze un rejim de jaf al poporului (raidere, prădarea băncilor, ParStar, milioanele furate de la drumuri, de la ecologie etc,etc,). Lui Ghimpler îi este în cot de Europa, de România, de soarta poporului (apropo,după acest paravan, el foarte iscusit se şi ascunde), pentru el contează afacerile. O învinuieşte pe Guţu că este legată cu FSB-ul rusesc, ce este o farsă. Mai mult, singur Ghimpler, prin intermediul lui Plaha, s-a racolat FSB-ului, care a văzut un pericol mare din partea lui Filat, care vrm, sau nu, dar are succese în integrarea europeană. Iată tot terciul, fiert de Ghimpler. El este al doilea trădător după Roşcuţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri