4.1 C
Chișinău
vineri, 3 decembrie, 2021

Un sportiv din R.Moldova a câștigat ediția 2021 a Maratonului Internațional București

Must read

Comentarii recente

Sportivul Ivan Siuris din Republica Moldova a câștigat, duminică, ediția 2021 a Maratonului Internațional București, el terminând cei 42,195 kilometri în 2 ore, 16 minute și 35 de secunde, transmite Agerpres.

Fost câștigător al Maratonului Chișinău, Siuris (30 de ani), a fost urmat de atletul român Alexandru Corneschi, care a fost cronometrat în 2 ore 16 minute și 49 de secunde.

Ultimul loc al podiumului i-a revenit lui Ognjen Stojanovic din Serbia, cu 2 ore, 25 de minute și 18 secunde.

Cursa feminină de maraton a fost dominată de sportivele române care au acaparat în totalitate podiumul. Câștigătoare a fost Adelina Paulina Bălțoi (29 de ani), ea trecând linia de sosire în 2 ore, 47 de minute și 25 de secunde. Locul doi i-a revenit Ionelei Ecaterina Puia, cu 2 ore, 53 de minute și 44 de secunde, iar pe trei a sosit Anca Diana Istrate, înregistrată cu 2 ore, 55 de minute și 10 secunde.

Ediția 2021 a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon s-a desfășurat respectând normele de siguranță impuse de autoritățile române în contextul pandemiei.

Astfel, la cursă au participat doar alergătorii vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), precum și cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul Covid-19. De asemenea, alergătorii au fost nevoiți să poarte mască de protecție în primii 100 de metri de la start precum și la finiș. Accesul spectatorilor pe întreaga durată a evenimentului a fost interzis.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri