9.4 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Un scriitor îl acuză pe Plahotniuc că l-ar fi amenințat cu moartea

Must read

Comentarii recente

ion varanitaScriitorul Ion Varanița îl acuză pe oligarhul Vladimir Plahotniuc, prim-vicepreședinte al Partidului Democrat, că l-ar fi amenințat cu moartea.

Potrivit lui Varanița, persoane apropiate lui Plahotniuc l-ar fi amenințat pe acesta cu moartea, din cauza unor dezvăluiri pe care le-ar fi făcut.

„Să fie clar. Dacă ceva se întâmplă cu mine sau cu familia Antoceanu, să știți că vina o poartă Plahotniuc. Ajunge atâtea amenințări, că vor sări taxiurile în aer”, a declarat Ion Varanița în cadrul unei conferință de presă.

Totodată, scriitorul i-a îndemnat pe cetățeni să nu „aibă frică de Plahotniuc”, întrucât chiar „Plahotniuc ar fi cel speriat de popor”.
„Să nu vă mai fie teamă de acest individ, care duminică a pus la cale înscăunarea unui nou Guvern. Lui singur îi tremură barba, așa cum i-a tremurat când s-a întâlnit cu mine. Ieșiți din toate colțurile Moldovei și mobilizați-vă împotriva acestui individ. El nu mai are soluții. Nu mai are unde să fugă. Nu mai putem să-i permitem să jefuiască Moldova”, a declarat Varanița.

El a îndemnat cetățenii să boicoteze posturile de televiziune controlate de Plahotniuc, întrucât acestea ar „manipula” opinia publică.
Vladimir Plahotniuc deocamdată nu a comentat acuzațiile.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri