-2.3 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Un român a inventat nemurirea

Must read

Comentarii recente

618x466_1392573751295ea203O platformă digitală unde fiecare îşi poate crea propriul avatar pe care să îl lase moştenire familiei şi prietenilor.

Avatarul este atât de inteligent încât gândeşte şi se comportă la fel ca persoana reală. Poate să dea şi sfaturi. E drept, mai e de muncă până la o asemenea performanţă dar echipa care lucrează la proiect este sigură că va fi o reuşită.

În primul şi în primul rând te ajută să colecţionezi toate informaţiile pe care le generezi în mediul digital. Fie că e vorba de facebook, twitter, fotografii, email, fişiere personale.

Un sistem informatic extrem de complex interpretează apoi informaţiile şi separă obiceiurile zilnice de evenimentele cu adevărat importante. Cei care îşi doresc eternitatea virtuală creează un alter ego pe internet, un avatar pe care trebuie să-l înveţe să gândească la fel ca ei.

Tehnologia din prezent este primitivă pentru un proiect atât de ambiţios. Dar Marius Ursache este convins că în următorii ani, proiectul lui va fi complet. Oricum, vestea neumuririi digitale a făcut deja înconjurul lumii.

Sursa: observator.tv

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri