-0.8 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

Un proiect de decizie înaintat de Climenco a stârnit dezbateri în CMC. Năstase: O asemenea decizie nu poate fi admisă

Must read

Comentarii recente

Proiectul de decizie cu privire amenajarea unui scuar pe suprafața a circa 6 ha de pe str. Mesager (teren aflat actualmente în proprietate municipală în adiacența S.A.„Viorica cosmetic”), înaintat de consilierul partidului „Șor”, Valeriu Climenco, a stârnit dezbateri furtunoase în cadrul ședinței de astăzi a CMC.

Andrei Năstase, președintele fracțiunii municipale a Platformei DA a spus că formațiunea sa va vota responsabil și asumat împotriva acestui proiect.

„Chiar și pe formă acest proiect de decizie este pur și simplu lovit de orice validitate, ca să nu spun – nulitate. O asemenea decizie nu poate fi admisă. Unele semnături nici nu au data și nu există decizia Comisiei de resort. Știu ce mi-ar răspunde autorul acestui proiect de decizie: că acolo ar fi existat un conflict de interese. Dar iată că secretarul comisiei ne-a demonstrat astăzi că cei în conflict de interese s-au retras. Acet proiect de decizie este unul forțat.”- a spus Andrei Năstase în cadrul ședinței.

Politicianul s-a exprimat și pe fondul proiectului: „O întrebare pertinentă de la colegul Cojocaru. O am și eu pentru că așa i se poate întâmpla oricărui agent economic: în jurul imobilului are un spațiu din care, vine cineva și cere să rupă o bucată, astfel încât agentul să rămână doar cu spațiul pe care se află imobilul. În acest context Platforma DA nu va vota acest proiect pentru că nu vrea să participle la reglări de conturi cu care am fost obișnuiți de atâta timp.”

Năstase a mai spus că în cazul în care cineva are suspiciuni, ar trebui să meargă la procuratură, iar în CMC procesele de intenție trebuie să înceteze. Mai mult decât atât, acesta i-a cerut lui Climenco să-și prezinte scuzele de rigoare în fața tuturor locutiorilor Chișinăului, dar și a republicii, pentru modul ofensator în care s-a expus.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri