7.2 C
Chișinău
luni, 20 martie, 2023

Un nou protest al „Tinerii Moldovei” împotriva președintelui „Teleradio – Moldova”

Must read

Comentarii recente

reforme-in-trm--constantin-marin-ne-vom-afirma-pe-piataMișcarea Civică „Tinerii Moldovei” continuă seria de proteste începute săptămâna trecută împotriva președintelui Companiei „Teleradio-Moldova”, Constantin Marin. Membrii Mișcării Civice au distribuit astăzi în zonele adiacente TRM afișe anti-Marin, pentru a-i sensibiliza inclusiv pe angajații „Teleradio-Moldova” cu privire la acțiunile ilegale ale președintelui Companiei.

Mișcarea Civică „Tinerii Moldovei” a anunțat la începutul săptămânii trecute acționarea în judecată a Companiei „Teleradio-Moldova” după ce aceasta a refuzat să plaseze o serie de spoturi de informare cu privire la beneficiile unirii. De asemenea, „Tinerii Moldovei” solicită în continuare demiterea președintelui TRM, Constantin Marin, cel care se comportă ca o marionetă politică ce execută ordinele primite pe linie de partid.

„Tinerii Moldovei” vor continua protestele față de decizia abuzivă a președintelui TRM pe 31 martie, atunci când sunt așteptați circa 100 de participanți care vor cere în cor demisia lui Marin. Îi invităm alături de noi și pe angajații TRM pentru a protesta față de un individ care denigrează într- un mod grav imaginea Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului.

„Tinerii Moldovei” este o mișcare civică, formată din reprezentanți ai generației de astăzi, care vor să schimbe în bine ziua de mâine. Scopul „Tinerilor Moldovei” este edificarea unei societăți care să le ofere șanse egale pentru realizare tuturor cetățenilor – aici, acasă, pe pământul lăsat de strămoși. Familii reunite, destine împlinite, în cadrul unui stat puternic!

 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri