0.2 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Un campion mondial a murit la 38 de ani

Must read

Comentarii recente

Tragedie fără margini în lumea sportului! Un mare campion mondial a murit la vârsta de doar 38 de ani, într-un accident de snowboard. Marko Grilc, unul dintre cei mai buni snowboarderi sloveni. Acesta a murit recent, la vârsta de 38 de ani, într-un accident în stațiunea de schi austriacă Sölden.

Snowboarderul a căzut în timp ce cobora o pantă în zăpadă adâncă, în timp ce echipa de filmare se pregătea să filmeze o scenă, suferind un traumatism fatal la cap, conform presei locale.

Poliția a declarat că sportivul de 38 de ani din Ljubljana nu purta cască de protecție. Acesta și-a pierdut echilibrul și s-a lovit cu fața sau cu capul de o stâncă acoperită de zăpadă, scrie sursa menționată.

Grilc este considerat unul dintre cei mai buni snowboarderi freestyle din lume. Acesta a bifat patru podiumuri în Cupa Mondială, singura victorie fiind obținută la Londra, în 2010.

În ultimii ani, el a filmat videoclipuri de snowboarding și a promovat acest sport în rândul tinerilor, făcând astfel reclamă la mai multe mărci comerciale.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri