9.4 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Ultima zvâcnire a oligarhiei // Mai pe scurt

Must read

Comentarii recente

cheianuMai pe scurt, se apropie un nou protest al Platformei DA. Iar asta înseamnă că a venit momentul să apară un nou filmuleţ toxic al lui Plahotniuc. Primul vi-l mai amintiţi – a apărut înainte de protestul de la 7 iunie. Mai târziu, înainte de protestul de la 6 septembrie Plahotniuc nu a mai făcut filme, ci l-a adus pe Kirkorov la Chişinău.

Acum fiindcă e prea frig şi Kirkorov nu ar mai veni, Plahotniuc iar a revenit la film. Ce vrea să le bage în cap Plahotniuc telespectatorilor? Să nu mai se mai gândească la sărăcia de astăzi, la preţurile mari, la tarifele majorate, la miliardul furat. Mai bine să se uite la ceea ce se întâmpla cu 15-20 de ani în urmă. Atunci, înţelegeţi d-voastră, a început corupţia în Moldova. Nu, de fapt a început şi mai înainte, prin 1989, când Petru Lucinschi a fost trimis de KGB să fie prim secretar în Moldova.

În anul 1998 kaghebistul de Lucinschi l-ar pus şef la privatizare pe un alt kaghebist Vlad Filat. Care Filat a furat o grămadă pentru dânsul şi pentru Lucinschi. Când priveam aceste imagini despre Filat şi Lucinschi din 1998, îmi lipseau aşa de tare imagini şi despre Plahotniuc din acelaşi an. Da ce imagini să dea Plahotniuc cu el în 1998, când omul atunci trafica moldovence minore în Turcia?… Şi aşa, încet-încet se ajunge la zilele noastre în care se mai repetă odată că Filat a pus mâna pe Jurnal TV, iar odată cu acesta şi pe Platforma DA.. De aici eu ar trebui să deduc că tot ce fac eu la Jurnal TV de şase ani, fac pentru KGB. Şi d-voastră protestaţi de iarna trecută tot de dragul KGB-ului.
Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri