-0.8 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

Ultima oră! Vladislav Kulminski a plecat din funcția de vicepremier pentru Reintegrare: Evenimentele recente din familie necesită prezența mea fizică constantă

Must read

Comentarii recente

Vladislav Kulminski a demisionat din funcția de vicepremier pentru Reintegrare, scrie Infotag. Potrivi sursei, acesta pleacă din motive personale.

„Evenimentele recente din familie necesită prezența mea fizică constantă, ceea ce mă împiedică să continui să mă dedic pe deplin rezolvării problemelor care decurg din funcția pe care o ocup. În această scurtă perioadă de timp, am lucrat pentru a contribui la asigurarea stabilității în zonele de care am fost responsabil în momentele dificile pentru țara noastră. Mulțumesc premierului, președintelui și întregii echipe pentru încredere. Rămân mereu la dispoziția colegilor mei pentru a oferi orice sprijin profesional de care ar putea fi nevoie”, se arată în declarația acestuia.

Acesta face parte din echipa guvernamentală din 6 august, atunci când Guvernul Gavrilița și echipa sa de miniștri au primit votul de încredere din partea majorității parlamentare.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri