27.7 C
Chișinău
joi, 11 august, 2022

Ultima oră! Avocatul Poporului, Natalia Moloșag a demisionat

Must read

Comentarii recente

Avocatul Poportului Natalia Moloșag a demisionat. Aceasta a depus o cerere în acest sens, în această dimineață la Parlament.

„Avocatul Poporului Natalia Moloșag anunță despre faptul că astăzi, 02 decembrie 2021 a depus cerere de demisie în Parlamentul Republicii Moldova”, anunță Oficiul Avocatului Poporului.

Amintim că Natalia Moloșag a fost aleasă în septembrie în funcția de Avocat al Poporului pentru drepturile omului pe un termen de șapte ani. Pentru candidatura Nataliei Moloșag au votat 55 de deputați PAS. Ulterior, în urma scandalului iscat după ce a fost surprinsă de mai multe ori în spațiul public, inclusiv la evenimente organizate de către Oficiul Avocatului Poporului, alături de Dumitru Godorog – un bărbat pe care anterior l-a apărat în instanța de judecată și care a fost condamnat pentru proxenetism, aceasta a declarat că nu-și dă demisia, însă, va „precăuta” această posibilitate în urma prezentării rezultatelor controlului inițiat în cadrul Oficiului de organele competente ale statului.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri