1.7 C
Chișinău
joi, 2 decembrie, 2021

Traian Ungureanu, europarlamentar: „Bruxelles-ul continuă să fie o crescătorie de terorişti”

Must read

Comentarii recente

Europarlamentarul Traian UngureanuEuroparlamentarul Traian Ungureanu, a vorbit, la Digi24, despre atmosfera de la Bruxelles după atentatele de astăzi.

„E o uluială generală. Străzile sunt aproape pustii. Niciun fel de trafic de vehicule. Ici-colo văd câte une trecător-doi. Din primele reacții și discuții pe care le-am avut aici în Parlament, prima întrebare a oamenilor de aici a fost: Ce dracu‘ fac belgienii?

Răspunsul e în aer. Faimosul Abdeslam, capturat la Bruxelles acum câteva zile, a stat patru luni în Bruxells fără ca nimeni să știe de lucrul ăsta, timp în care multă lume inteligentă bănuia că e în Siria. Bruxelles-ul continuă să fie o crescătorie de terorişti recrutaţi din ghetorurile arabe. Și nimeni şi nimic din nenumăratele, suprapusele și ineficientele servicii belgiene, care se calcă în picioare, nu reuşesc să facă ceva”, a spus europarlamentarul.

„Aici în Parlament suntem, am putea zice, baricadați, nu se mai iese de aici. E uşor de imaginat: totul e paralizat. Vorbesc de trafic, de circulația cu metroul, de circulația pe autostrada spre aeroport. Deocamdată e confuzie maximă, sper ca lucrurile să se așeze cât de cât și să nu asistăm la prelungirea lanțului de atacuri. Sunt sute, poate mii de oameni care vin în fiecare zi spre Parlamentul European, la Comisia Europeană, folosind aceste linii și stații de metrou.

Deocamdată, nu există informații care să indice că vreunul dintre angajații Parlamentului European ar fi fost victimă”, a adăugat Traian Ungureanu.

Sursa:digi24.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri