-2.3 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Traian Băsescu își sărbătorește astăzi ziua de naștere

Must read

Comentarii recente

Traian BasescuPreședintele României împlinește astăzi 62 de ani. Oaspetele care îi va face sărbătoarea specială va fi nepoțica sa. Este penultima aniversare în calitate de preşedinte al României, înainte de încheierea mandatului de la Cotroceni, dar potrivit presei române, Traian Băsescu nu dă semne că va renunța la cariera sa politică.

Chiar de ziua sa, șeful statului român se poate lăuda cu mai multe reușite în activitatea sa politică. Realitatea.net relatează că Traian Băsescu a fost de multe ori în situaţii limită, dar până acum a căzut mereu în picioare. A pornit bătălia pentru primăria Capitalei în 2000 şi a câştigat-o.

A ajuns la Cotroceni în 2004. Trei ani mai târziu s-a trezit în faţa unui referendum. La scurt timp după demiterea ministrului de justiție, Monica Macovei, în aprilie 2007, Traian Băsescu a fost suspendat din funcție, dar a fost reinstalat o lună mai târziu, după un referendum popular, în cadrul căruia a fost susținut de circa trei sferturi din electoratul prezent la vot.

A urmat un nou mandat de preşedinte, câştigat la mustaţă în 2009, dar şi o nouă suspendare, în 2012.

Deşi a fost suspendat de două ori, Băsescu s-a întors mereu la timp pentru a-şi serba ziua de naştere în calitate de preşedinte.

Anul trecut, preşedintele spunea că îşi doreşte un nepot sau o nepoată. N-a trecut mult şi şi-a văzut visul cu ochii.

Din 20 decembrie 2004 și pînă în prezent, Traian Băsescu ocupă funcția de Președinte al României. În 2014 acesta își încheie mandatul.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri