22.2 C
Chișinău
luni, 15 august, 2022

Tinerii DA au participat la şedinţa Biroului Politic al Tineretului Naţional Liberal din România

Must read

Comentarii recente

Tinerii din Platforma Demnitate şi Adevăr au participat la şedinţa Biroului Politic Naţional al formaţiunii Tineretului Naţional Liberal din România, la invitaţia preşedintei TNL, Mara Mareş.

„România îşi unesc forţele pentru a face ca vocea tinerilor să fie auzită. Am purtat discuţii productive vizavi de preocupările tinerilor de pe ambele maluri ale Prutului”, au declarat tinerii DA.

Potrivit participanţilor, un subiect aparte l-a constituit mobilizarea studenţilor din instituţiile de învăţământ din România pentru a-i încuraja să revină acasă în ziua alegerilor.

„Este important ca studenţii basarabeni să înţeleagă că votul lor valorează de 50 de ori mai mult dacă vin acasă, unde pot vota şi pentru candidatul din circumscripţia naţională în care îşi au viza de reşedinţă”, a declarat Dinu Plîngău, preşedintele Tinerii DA, în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional al TNL.

„Vom fi cu toţii alături de voi astfel încât cât mai mulţi tineri să voteze pentru blocul de opoziţie de dreapta”, a subliniat, la rândul său, lidera organizaţiei de tineret a Partidului Naţional Liberal din România, Mara Mareş.

La eveniment au participat şi tinerii din PASyouth şi TLDM.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri