32.7 C
Chișinău
marți, 28 iunie, 2022

Tinerii DA: „Alegerile prezidenţiale au demonstrat că pentru actuala guvernare tinerii sunt o problemă; Votul uninominal e o altă schemă de a ne fura viitorul”

Must read

Comentarii recente

vot uninominalAlegerile prezidenţiale au demonstrat că pentru actuala guvernare tinerii sunt o problemă, susţin membrii organizaţiei tineret a Platformei Demnitate şi Adevăr. „S-a facut tot posibilul ca dreptul la vot să ne fie îngrădit.

Dacă la parlamentarele din 2014 am putut vota la locul de studii, în 2016 am fost restricţionaţi. E clar, tinerii sunt acei care nu pot fi manipulaţi/cumpăraţi. Iar actualele partide nu au nevoie de aşa votanţi”, se spune într-o declaraţie semnată de Tinerii DA.

„Experimentul Shor a demonstrat că oricine poate ajunge în jilţ cu mici investiţii în spălatul ochilor votanţilor. Noi ce facem? Noi cum votăm? Noi unde votăm? E clar că ei nu ne vor. Noi însă ne dorim o ţară prosperă. Dorim ca drepturile să ne fie respectate. Ne dorim ALTCEVA. Votul uninominal e o altă schemă de a ne fura viitorul”, spun Tinerii DA.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri