-0.8 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Timofti îl va învesti în funcție pe Melniciuc de nevoie

Must read

Comentarii recente

oleg-melniciuc--trecut-de-timofti-pe-linia-de-asteptare-1363007644Totuși Oleg Melniciuc va fi președintele Judecătoriei Rîșcani. Deși Nicolae Timofti și-a reiterat refuzul , nu are încotro și îl va numi.

„Legea mă obligă să-l numesc. Am venit cu o inițiativă ca să fie altfel, dar Parlamentul nu m-a susținut. O să-l numesc, nu am ce face”, a declarat șeful statului.

Anterior, președintele a motivat în refuzurile sale că finul de cununie al președintelui Curții Supreme de Justiție, Mihai Poalelungi a făcut abateri de la lege și s-a implicat în cîteva conflicte de interese.

Menționăm că Oleg Melniciuc a fost implicat în dosarul NORMA și Bîrlădeanu, iar anul trecut a fost nevoit să se retragă de la examinarea dosarului dintre „Moldova – Gaz” și ANRE din cauza unei explozii emoționale. Mai mult decît atît, acesta a fost numit „din iad”, asta pentru că a condamnat ilegal tinerii care au fost acuzați că ar fi participat la devastarea clădirilor Parlamentului și Președinției în 2009.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Ţară de nebuni! Cu această ţară conduce Plahotniuc, A.Tănase, Poalelungi, Corochi, Pleşca, Melniciuc, Damir, Berlinschi, Corman, Lupu, Candu, şi pînă nu demult, descreeieratul-Ghimpu. Nu mai face nimeni regulă, ţara este captivă cu o economie total tenebră. Numai no revoltă populară- poate alunga şi întemniţa aceşti călăi şi raiderişti, şi confiscarea averii furate. De ce tac academicienii, scriitori, televiziunele, posturile de radiou, ziarele? Apropo, ziarul Timpul este a lui Plahotniuc şi este folosit de el pentru a apăra interesele raderiştilor menţionaţi anterior. Prăpăd mare în ţară. Timofti, Leancă, etc, practic sunt blocaţi de Plahotniuc et C0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri