ProkopenkoTeleviziunile rusești ale bandiților moldoveni și-au ieșit cu totul din pepeni!
Ura față de poporul ucrainean a inundat casele noastre ca o molimă, intoxicîndu-ne cu mizerii și porcării de o obrăznicie incomensurabilă. Nu se putea ocoli această temă nici vineri seara, într-un propagandistic marca Joseph Goebbels.

De data aceasta, însă, în colimatorul zoiniței șovine au intrat cele mai civilizate state ale lumii contemporane, fiind porcărite în cel mai mîrșav și nerușinat mod, încercînd să demonstreze, asemeni teoriei hitleriste, supremația Rusiei față de întreaga civilizație umană.
Mai pe scurt, priviți – cu punga de vomă alături – emisiunea de la REN TV „Территория заблуждений с Игорем Прокопенко din 17.04.2015.  https://www.youtube.com/watch?v=pGrVzJQOSj4

Ce o să aflați?

1. Că leagănul civilizației este voronejskaia oblosti! Primul om de pe planetă s-a născut în satul Kostenki, regiunea Voronej, cu 21 de mii de ani înaintea europenilor!

2. Că englezii se spală pe față și pe dinți, folosind același lichid acumulat în chiuvetă de către fiecare membru al familiei, pentru a economisi apa!

3. Că Parisul, capitala lumii, e un ghetou plin de gunoi printre care poți trece doar cu ajutorul buldozerului. Astfel au fost francezii încă din vremurile străvechi, spune propagandistul lui Putin, Prokopenko! Cică francezii își făceau nevoile și aruncau fecalele direct în stradă, de pe fereastră, de unde dejecțiile ajungeau într-un havuz, iar de acolo locuitorii beau apă!!!
Mai mult, regii francezi erau analfabeți și doar „rusoaica” Ana Iaroslavna a adus în Franța scrisul, cititul și știința de carte! În timp ce europenii erau cufundați în întunericul analfabetismului, rușii erau o civilizație dezvoltată.

4. Spre deosebire de europeni, rușii erau igienizați, susține, patetic și efervescent urmașul lui Goebbels. Spălatul părului la femeile europene era o raritate, majoritatea mureau pline de păduchi, la fel ca și aristocrații. Chiar și Regele Soarelui, Ludovic al XIV, s-a spălat doar de două ori în întreaga sa viață! (Bine, ne întrebăm, de ce atunci marele poet Lermontov a scris Prosceai, nemîtaia Rossia, și nu altfel? Cîte latrine sunt astăzi în Rusia, și cîte în Europa?)
Pîrlitul a ajuns să spună atît de multe minciuni, încît ne face să credem că Rusia din secolul al IX-lea avea tehnologii mai avansate decît la ora actuală.

5.Aflăm de la păcăliciul kremlinist că europenii uită că anume rușii au descoperit tăblița periodică a elementelor chimice, radioul și televiziunea (sic!)

6. Că misiunea Rusiei e de a salva nu numai Europa, ci și întreaga civilizație.

7. Un oarecare Mașkov scria acum un secol că din Rusia va curge lumina și că statele lumii i se vor alinia, că va depăși Japonia și China, că va deveni lider mondial în medicină, tehnologii. Vasiuki, nu alta! Și imediat în cadru apare cine? Cine? Vova Putin! Preferatul din sondaje a 60 la sută dintre moldo-ivani!

8. Că americanii, evreii cumpără pe nimic milioane de hectare din Siberia prin interpuși, mai zice ciocănitoarea propagandistică a lui Putin.

Sigur, oamenii normali ar putea reacționa la asemenea inepții și povești goebbelsiene cu ironie sau umor. Însă nu vorbim doar de această gogoașă grețoasă, ci de o întreagă industrie statală, care emite, zi și noapte, miliarde de săgeți veninoase peste spațiul nostru informațional, aflat sub totala ocupație a Federației Ruse.
Între timp, pentru complicitatea la crima propagandistică, contribuabilii achită salarii grase mercenarilor de la CCA, Parlament, Guvern și Procuratură.

Nu-i așa, domnule Timofti?!

Așa e!

Vasile Năstase

(215 accesari)