8.6 C
Chișinău
joi, 2 decembrie, 2021

Suspecții de asasinarea a doi tineri, cadavrele cărora au fost găsite într-o fâșie forestieră din localitatea Hiliuți, raionul Fălești, reținuți

Must read

Comentarii recente

Patru tineri au fost reținuți, noaptea trecută, fiind suspectați că i-au ucis cu o deosebită cruzime pe tinerii de 25 și 26 de ani, cadavrele cărora au fost găsite zăcând într-o fâșie forestieră din localitatea Hiliuți, raionul Fălești.

Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către Iurie Podarilov, șeful IGP.

Suspecții s-au dovedit a fi tineri de aproximativ aceleași vârste cu victimele, au antecedente penale și sunt originari din raioanele de nord ale R.Moldova.

„Crima a fost descoperită într-un timp record, aproximativ 8 ore, datorită implicării angajaților IP Bălți, IP Fălești, INI și a mascaților de la BPDS „Fulger”, a precizat Podarilov.

Șeful IGP a ținut să menționeze că mai multe detalii despre crimă, dar și despre descoperirea acesteia vor fi oferite în cadrul unui briefing de presă care va avea loc pe parcursul zilei la IGP.

Amintim că, în după-amiaza de ieri, 4 noiembrie, cadavrele a doi tineri au fost găsite zăcând însângerate într-o fâșie forestieră din Hiliuți. 

Cei doi tineri, ambii originari din Bălți, erau anunțați ca fiind dați dispăruți de la începutul săptămânii curente.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri