20.5 C
Chișinău
sâmbătă, 1 octombrie, 2022

Sturza cere deputaţilor să nu-l voteze pe Gaburici: E un „inconştient” periculos

Must read

Comentarii recente

sturza 1Fostul premier Ion Sturza este de părere că Guvernul Gaburici nu trebuie votat, întrucât candidatul la funcţia de premier nu este „conştient” de sarcina care-l aşteaptă. 

Chiar dacă în ţară avem o „situaţie complicată”, Sturza face apel la nevotarea Guvernului, întrucât, în opinia sa, exista câteva dubii legate de candidatul Chiril Gaburici, pe care îl caracterizează drept un „om ascultător şi cuminte”.

„Deşi se pregăteşte din decembrie să preia funcţia de prim-ministru, nu cred că a conştientizat toată responsabilitatea care-i revine şi amploarea problemelor existente. Acest lucru a devenit clar la întâlnirile dumnealui cu partidele şi cu societatea civilă. Un inconştient deştept în funcţia de prim-ministru este mai periculos decât un mediocru conştient!”, avertizează omul de afaceri pe Facebook.

Totodată, Ion Sturza consideră că Gaburici ar trebui să ofere mai multe informaţii şi despre „integritatea sa”, asupra căreia există mai multe dubii, în condiţiile în care acesta deocamdată nu şi-a făcut public nici măcar CV-ul.

„Altfel, nu e de glumă! Ne va reprezenta în toată lumea şi imaginaţi-vă cum ar fi să fie contestat! În interior, da merge şi aşa, pare un înger, în comparaţie cu alţii”, a încheiat Ion Sturza.

Parlamentului se întruneşte astăzi în şedinţă pentru a acorda vot de încredere cabinetului de miniştri Gaburici.

Sursa: independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri