2.7 C
Chișinău
miercuri, 1 decembrie, 2021

Soţia fostului deputat Ion Butmalai, ameninţată cu moartea; „Familia lui încă este în pericol”

Must read

Comentarii recente

Soţia fostului deputat Ion Butmalai, decedat în condiţii misterioase, este ameninţată cu moartea. Femeia a primit un mesaj ameninţător de la un număr necunoscut. Mesajul a fost postat pe Facebook de către Alexandru Cimbriciuc, fostul viceministru al Apărării.

„În atenţia organului de anchetă penală pe cazul asasinării deputatului Ion Butmalai. Un mesaj trimis de asasin soţiei domnului Butmalai. Familia lui încă e în pericol”, a scris Alexandru Cimbriciuc pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Ion Butmalai a fost găsit împuşcat pe 9 decembrie 2014 în garajul din curtea casei sale. În cei cinci ani în care s-a aflat în funcţia de deputat, el s-a remarcat drept un aprig luptător cu fărădelegile, fiind un fervent critic al oligarhului Vladimir Plahotniuc. Butmalai a declarat şi pentru mai multe mijloace de informare că nu a fost inclus în lista electorală la indicaţia lui Plahotniuc, care astfel se răzbună pentru acuzaţiile dure pe care i le-a adus de-a lungul timpului.

Ion Butmalai a lăsat în urmă nişte note scrise cu câteva ore înainte de a muri, în care le cere anchetatorilor ca „pentru moartea sa să fie învinuiţi şi traşi la răspundere” Vladimir Plahotniuc, Vladimir Filat şi alţi câţiva deputaţi PLDM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri