-0 C
Chișinău
sâmbătă, 22 ianuarie, 2022

Solidar cu cei de acasă: Un moldovean stabilit în Marea Britanie a achitat amenda aplicată unui şofer care ar fi transportat oameni la protestul din faţa Parlamentului

Must read

Comentarii recente

Gest de solidaritate din partea compatrioţilor noştri din diasporă. Un moldovean de 36 de ani, care locuieşte în Marea Britanie, a achitat o amendă de 3.600 de lei aplicată unui şofer care, la mijlocul lunii mai, a fost sancţionat pentru că ar fi transportat mai mulţi participanţi la protestul din faţa Parlamentului. El spune că îi pasă de soarta conaţionalilor care luptă cu oligarhii de la putere.

Val Lazur este stabilit în Marea Britanie de 13 ani şi spune că urmăreşte cu atenţie tot ce se întâmplă acasă. Astfel, el nu este indiferent faţă de soarta ţării în care s-a născut şi în care îi sunt părinţii.

De asemenea, Val Lazur condamnă acţiunile de intimidare din partea autorităţilor în privinţa cetăţenilor cu spirit şi atitudine civică.

Şoferul din Ungheni a fost sancţionat pe 14 mai, când în scuarul Parlamentului a avut loc un protest al societăţii civile faţă de schimbarea sistemului electoral şi faţă de dezmăţul actualei clase politice. El s-a ales cu o amendă de 3.600 de lei pentru că ar fi adus oameni la manifestaţie. Următoarea acţiune de amploare împotriva proiectului PD şi PSRM de a modifica sistemul electoral este anunţată pentru duminică, 11 iunie, în faţa legislativului.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri