-0.8 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

Slusari publică un document care ar demonstra contribuția «modestă» de 13.590 euro a lui Dorin Damir la procurarea apartamentului pentru judecătorul Dorel Musteață

Must read

Comentarii recente

Fostul vicepreședinte al Parlamentului, Alexandr Slusari, publică un nou document care ar demonstra contribuția lui Dorin Damir în procurarea unui apartament pentru fidelizarea unui judecător.

„Sergiu Litvinenco și unii deputați de la PAS cu mult tupeu repetă aceeași mantră despre ultimele numiri la Curtea Supremă de Justiție. Neavând alte argumente în privința ultimul vot rușinos, ei cer probe juridice de la societate, ignorând fapte reale din trecutul acestor judecători în perioada odioasă a lui Plahotniuc.

Dar fraza «Duceți-vă în judecată, dacă nu sunteți de acord» eu de atâtea ori am auzit-o în 2016-2018 la posturile unui holding mediatic de la mai mulți așa ziși comentatori politici, care acum aproape în fiecare seară slăvesc guvernarea în platoul unor televiziuni, atacate dur și aproape închise în perioada statului capturat.

Cu toate acestea, eu recent am publicat prima probă. Un act de verificare privind cumpărarea de către domnul Musteață a 2 apartamente noi în centru capitalei la un preț redus. Nicio reacție cu explicații! Nici de la judecătorul bun cu toate regimele politice, nici de la guvernare.

Azi public următoarea informație, care a parvenit ieri la mine și din nou aștept explicații. Din câte înțeleg, acesta este un fragment din nota informativă, emisă de unul din serviciile speciale în adresa conducerii țării. Se scrie despre contribuția «modestă» de 13.590 euro a lui Dorin Damir la procurarea apartamentului pentru fidelizarea unui judecător, care acum este speranța guvernării în reformarea justiției.

Apropo, din această notă informativă am aflat că agentul 005 sub acoperire Damir (după denumirea direcției 5) este cumătru cu Viorel Morari. Deci, asistăm acum la întoarcerea блудных сыновей ai lui Plahotniuc, carora brusc le-a plăcut culoarea galbenă. Probabil ei se rup sus pe scara justiției, întrucât tare mult vor să fie evaluați.

P.S.: Prin același mesaj am fost anunțat că deocamdată tot ce am primit pe Dorel Mustață, sunt floricele și că urmează informația despre bunurile imobiliare, înscrise pe membrii familiei judecătorului, care a fost așa de simpatic atât pentru Plahotniuc și Dodon, cât și pentru PAS.” – a scris alexandru Slusari pe pagina sa de facebook.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri