-0.8 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

Slusari îi răspunde lui Dodon: În timpul apropiat, fie și cu mare întârziere, dar „за вами придут”

Must read

Comentarii recente

Alexandru Slusari a recționat la învinuririle lui Igor Dodon precum că acesta ar fi rusofob și ar trebui să învețe istoria.

„Un specialist în „culioace”, un politicean din buzunarul lui Plahotniuc și un personaj, care a fost oleacă doctor și oleacă președinte, mă îndeamnă să învăț istoria și mă acuză de rusofobie. Прикольно!”- scrie Slusari pe pagina sa de facebook.

„Fiind istoric după prima facultate, sunt gata să particip cu Dodon la orice test privind cunoașterea istoriei, inclusiv a istoriei Rusiei. În privința rusofobiei mele, Igor Nicolaevici, râd toți curcanii din Sadova. Eu sunt rus și limba mea maternă este limbă rusă. Dar eu sunt cetățean al Republicii Moldova. Nu pot ignora realitatea.

Ultimul lucru, pe care mi-l doresc, este să fie o confruntare economică sau de alt gen cu Rusia, dar nu Moldova a provocat această situație și, din păcate, nu este primul episod de conflict, chiar dacă guvernarea actuală ar fi putut să gestioneze problema mai eficient.” – mai spune ex-deputatul.

Alexandru Slusari menționează că Igor Dodon „care se consideră moldovan, politician cu experiență și un mare „statalist”, deja mult timp acționează ca un agent de influență al statului străin”.

„Ai sabotat cu toate forțele diversificarea surselor energetice ale țării tale. Ai contribuit la blocarea exporturilor producției agroalimentare în Federația Rusă și ai creat după asta o schemă criminală cu o listă îngustă a intermediarilor, care ar trebui să fie loiali politic și financiar lui Igor Dodon. Ai depus flori la monumentul celor, care au luptat împotriva Independenței Republicii Moldova. Mai pe scurt, ai făcut tot posibilul ca Federația Rusă să ne considere în continuare propria provincie. Acum Moldova recoltează „roadele” inclusiv și ale activității „prodigioase” a lui Igor Dodon. Așadar, Igor Nicolaevici, îndemnul meu este să nu vorbești mult de istorie, ci să studiezi atent Codul penal și Codul de procedură penală. Cel puțin o duzină de articole de acolo sunt relevante pentru cetățeanul unui stat, dar rezidentul altui stat, Igor Dodon. Sper foarte mult, că în timpul apropiat, fie și cu mare întârziere, dar за вами придут.”- încheie alexandru Slusari.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri