0.2 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

SIS: a fost creată o subdiviziune cu atribuții în domeniul verificării de integritate

Must read

Comentarii recente

Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova anunță că astăzi, 6 septembrie, a fost creată o nouă subdiviziune care se va preocupa in speță de verificarea integrității. Astfel, Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova va asigura continuu ajustarea mecanismelor de intervenție în vederea consolidării capabilităților de depistare, prevenire și contracarare a riscurilor la adresa acesteia racordate la standardele europene și internaționale, menționează responsabilii de la SIS.

SIS mai afirmă că scopul creării subdiviziunii a fost de a eficientiza realizarea obiectivelor prin valorificarea și generalizarea bunelor practici internaționale. Respectiva ubdiviziune cu atribuții în domeniul verificării de integritate ce este parte integrantă a subunității SIS responsabile de apărarea ordinii constituționale, care este condusă de ex-procurorul Eugen Rurac.

Pentru crearea subdiviziunii nu vor fi necesare cheltuieli suplimentare de la bugetul instituției și cel de stat.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Dacă fiecare cetatean al RM nu ar fi indiferent față de hoții din preajma lor, așa cum e stipulat în strategia și concepția SIS despre securitate, hoții ar cântării de 7 ori acțiunile lor criminale . Dar odată cu secretizarea salariilor și impozitelor, s-au început devalizările, atacurile rider, hoțiile la diverse niveluri. Transparența în stil german ar putea scoate la lumină pe fiecare profitor de bunuri străine și ilicite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri