16.6 C
Chișinău
marți, 27 septembrie, 2022

Simona Halep şi Horia Tecău, cei mai buni jucători din 2015

Must read

Comentarii recente

tenismani roSimona Halep şi Horia Tecău au fost sportivii care au strălucit la Gala Tenisului Românesc unde au fost desemnaţi cei mai buni jucători din 2015.

Locul 2 feminin în clasamentul WTA şi câşigătorul Turneului Campionilor la dublu şi-au propus să aducă României medalii la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. Cei doi vor face pereche la dublu mixt.

Halep va juca şi la simplu în timp ce Tecău şi Mergea vor evolua împreună la dublu.
Simona Halep: „Este unul dintre obiectivele mele mari în anul următor îmi doresc să joc şi mixt cu Horia sau cu Florin, dar cu Horia, că am mai jucat cu el şi ne ştim cât de cât sper să aducem o medalie ţării”.

Horia Tecău: „La olimpiadă voi participa în două probe. Este foarte important pentru noi, pentru palmaresul nostru, pentru România, să câştigăm o medalie de aur la Rio. Avem şanse reale şi la simplu fete şi la dublu băieţi şi la dublu mixt”.

Ion Ţiriac: „Dacă nu-ţi cunoşti partenerul, o să fie mai greu, dar având ăn vedere valorile individuale, pe hârtie totdeauna există o şansă”.

Halep şi Tecău au mai evoluat împreună în 2015 la dublu mixt la US Open, dar ar putea să facă pereche şi la Roland Garros sau la Wimbledon.

Sursa:digi24.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri