20.2 C
Chișinău
duminică, 14 august, 2022

Siegfried Mureşan: „Cea mai mare dramă a Republicii Moldova este plecarea accelerată a tinerilor din ţară; La Chişinău este nevoie de o nouă clasă politică”

Must read

Comentarii recente

Cea mai mare dramă a Republicii Moldova este plecarea accelerată a tinerilor din ţară. Declaraţia aparţine europarlamentarului Siegfried Mureşan, care a fost într-o vizită de lucru la Chişinău.

Totodată, politicianul a menţionat că Republica Moldova are nevoie de o nouă clasă politică, care va putea oferi tinerilor un viitor acasă.

„După ultima mea vizită în Republica Moldova, spun foarte clar: cea mai mare dramă a Republicii Moldova este plecarea accelerată a tinerilor din ţară. Republica Moldova are nevoie de o clasă de politicieni care să poată ţine tinerii în ţară”, a declarat deputatul european Siegfried Mureşan.

Amintim că o delegaţie a Partidului Popular European, cel mai mare şi cel mai influent partid de centru-dreapta la nivel european, a venit la Chişinău în cadrul unei misiuni de examinare a cererilor de aderare depuse de Platforma Demnitate şi Adevăr şi Partidul Acţiune şi Solidaritate. Delegaţia a fost reprezentată de mai mulţi europarlamentari, printre care şi Siegfried Mureşan.

Sursa:jurnal.md
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri