11.1 C
Chișinău
miercuri, septembrie 22, 2021

Șeful apărării se apără de Mihai Ghimpu

Must read

Comentarii recente

pageLiderul liberal continuă să uimească prin acțiunile sale. Ieri seara, în cadrul unei întruniri de partid din satul Coșnița, Dubăsari, Mihai Ghimpu a vrut să-l lovească pe ministrul apărării în exercițiu, prezent și el la eveniment, potrivit jurnal.md.

Liderul liberalilor și-a ieșit din fire, i-a rupt cărțile lui Vitalie Marinuța și l-a alungat din sala unde era adunarea. „ Nu scrie. Ieși din sală, trădătorule. Ieși de aici, banditule. Îl vedeți, scrie ca să-i raporteze lui Filat”, a exclamat Ghimpu. Acesta i-a reproșat că este nerecunoscător  pentru că l-a ajutat să ajungă la gradul de general și ministru.

La scurt timp, Vitalie Marinuța împreună cu un grup de membri ai PL au părăsit ședința.  „Am venit la solicitarea colegilor ca sa explicăm ce se întâmplă. Se vede că fost invitat si domnul Ghimpu, a vorbit o jumătate de oră, ne-a rupt cărţile. Nu aş permite cuiva să mă lovească, dar a intenţionat”, a declarat ministrul în exercițiu pentru Jurnal TV.

Cei care au ieșit împreună cu Vitalie Marinuța au remarcat că din cauza furiei lui Mihai Ghimpu nu s-a putut continua ședința și au fost nevoiți să plece. Alți membri liberali au negat că șeful partidului a ridicat vocea.

Menționăm că nervozitatea lui Mihai Ghimpu a fost deranjată din moment ce grupul reformator al PL l-au acuzat de autoritarism și i-au cerut demisia. Vitalie Marinuța face parte din grupul reformator.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Cei 7 deputaţi + ceilalţi susţinători a reformatorilor, trebuie să procedeze mai promt, pentru a-l scoate din şef al PL pe canalia de Ghimpu. Cît se poate de tolerat un aşa cretin? Nici pe Chirtoacă, nu trebuie ales deoarece, Ghimpler prin acesta va şantaja oponenţii. Şi alta. Surcica nu sare departe de trunchi. Ce iese din mîţă- şoareci prinde. Tovarăşe Ghimpu ! Arrividerci politică şi şef PL! Nu mai aveţi mult timp pentru a fura. Deşi pune-ţi mari piedici întru integrarea europeană, totuşi să ştiţi că poporul, cu ajutorul ţărilor europene, politicienilor cu minte şi patrioţi, vor înfăptui acest deziderat. Dar tu Ghimpulei, vei rămînea pe vecie un trădător de neam!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri