-2.8 C
Chișinău
marți, 31 ianuarie, 2023

Șeful adjunct al IGP și cel al INI au demisionat: Anunțul Poliției

Must read

Comentarii recente

colaj: știri.md

Poliția Republicii Moldova a anunțat despre demisia lui Marin Maxian, șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), și cea a lui Oleg Pasat, șef adjunct al Inspectoratului Național de Investigații (INI).

„În contextul noilor politici din domeniul resurselor umane și a managementului instituțional, conducerea Inspectoratului General al Poliției a acceptat astăzi două demisii ale unor angajați cu funcții de conducere. Este vorba despre domnii Marin Maxian, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției și Oleg Pasat, șeful adjunct al Inspectoratului Național de Investigații. Prioritatea de bază a instituției noastre este crearea unei echipe consolidate, care să activeze în beneficiul tuturor cetățenilor pentru a le oferi siguranța pe care și-o doresc”, comunică IGP.

Amintim că recent, președintele legislativului, Igor Grosu, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că aflarea lui Marin Maxian la IGP al MAI „este o rușine” și că „dacă astfel de specimene nu vor fi tolerate în sistem – instituția va căpăta încredere”.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri